2013 Yılı Eylül-ekim Dönemi Teknik Destek Başvuruları Sonuçlandı!!!

20 Aralık 2013 Cuma 16:16
  • 2013 Yılı Eylül-ekim Dönemi Teknik Destek Başvuruları Sonuçlandı!!!

Ajansımız tarafından 2013 Yılı Çalışma Programı ve Bütçesi çerçevesinde; Kalkınma Ajansları Proje ve Faaliyet Destekleme Yönetmeliği ve Kalkınma Ajansları Destek Yönetim Kılavuzu’na (DYK) uygun olarak 01.05.2013 tarihinde Teknik Destek Programı ilan edilmiştir. 2013 Yılı Teknik Destek Programı (Eylül – Ekim Dönemi) kapsamında Ajansımıza 6 (altı) destek talebi teslim edilmiştir.

Kalkınma Ajansları Proje ve Faaliyet Destekleme Yönetmeliği ile Kalkınma Ajansları Destek Yönetim Kılavuzu’na uygun şekilde, teslim alınan destek taleplerinin Ön İncelemeleri ile Nihai Değerlendirmeleri, Değerlendirme Komisyonu tarafından yapılmıştır.
Yapılan değerlendirmeler sonucunda;  Nihai Değerlendirme aşamasında 6 (altı) destek talebi de başarılı olup Asil Listede yer almıştır.
Başarılı olup desteklenecek olan 6 (altı) destek talebi ile Ajans’tan istenen teknik desteklerin yaklaşık maliyeti 62.295,00 TL’dir.

2013 Yılı Teknik Destek Programımıza başvurular sona ermiştir.

Asil Liste için tıklayınız.

Destek talebi hazırlayarak, Teknik Destek Programımıza başvuruda bulunan bütün STK, kurum kuruluşlara ve üniversitelerimize teşekkür eder; sağlanacak desteklerin Bölgemizin ekonomik, sosyal ve kültürel kalkınmasına katkıda bulunmasını temenni ederiz.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.  17.12.2013  AJANS GENEL SEKRETERLİĞİ