Ön Bilgilendirme Toplantısı

25 Ağustos 2010 Çarşamba 13:09
  • Ön Bilgilendirme Toplantısı
  • Ön Bilgilendirme Toplantısı
  • Ön Bilgilendirme Toplantısı
  • Ön Bilgilendirme Toplantısı
  • Ön Bilgilendirme Toplantısı
  • Ön Bilgilendirme Toplantısı

17 Nisan 2010 tarihinde çıkılması planlanan Mali Destek Programları Proje Teklif Çağrılarına yönelik olarak, çağrı döneminde İl Merkezi ve İlçelerde gerçekleştirilmesi planlanan bilgilendirme ve eğitim toplantılarının organizasyonu ile ilgili olarak ön bilgilendirme amaçlı toplantı Diyarbakır Valisi Sayın Hüseyin Avni MUTLU’nun başkanlığında, Diyarbakır vali yardımcıları ve kaymakamlarının katılımıyla Ajansımız hizmet binasında düzenlendi.

Bilgilendirme öncesinde Ajans Genel Sekreterimiz Sayın Dr. İlhan KARAKOYUN bir konuşma yaptı. KARAKOYUN konuşmasında,  Diyarbakır ve Şanlıurfa merkez ve tüm ilçelerinde bilgilendirme toplantıları yapılacağını belirterek hem kaymakamlıkların desteğini almak ve hem de toplantıların yapılacağı salonlarda incelemelerde bulunmak amacıyla toplantı öncesinde ajans uzmanlarının tüm ilçelere ziyarette bulunduğunu kaydetti.  Programa katılımı arttırmak amacıyla televizyon programları, gazete ilanları, bilboardlar, afişler gibi çeşitli iletişim kanallarının kullanılacağını hatırlatan Ajans Genel Sekreterimiz “katılımın üst seviyede gerçekleşebilmesi için kaymakamlıkların desteği bizim için oldukça önemli olacak” dedi.  

Ajansın Proje Hazırlama Eğitimi vereceğini de sözlerine ekleyen KARAKOYUN, “Ajans olarak Diyarbakır ve Şanlıurfa’daki bütün ilçelerde bilgilendirme toplantıları yapacağız. Daha sonra da her iki ilde ve 8 ilçede ikişer gün sürecek Proje Hazırlama Eğitimleri düzenleyeceğiz. Bu toplantılara katılmak isteyenler, müracaatlarını internet üzerinden veya bilgilendirme toplantıları sırasında dolduracakları formlarla yapabileceklerdir” dedi.

Genel Sekreterimiz Sayın Dr. İlhan KARAKOYUN’un konuşmasının ardından Ajans Program Yönetim Biriminde görevli Uzman Emine ARSLAN, Ajansımızın 2010 Yılı Mali Destek Programları ile ilgili olarak yapılan hazırlıklar hakkındaki sunumunu gerçekleştirdi.