İhale İlanı- Kurum / Firma Unvanı: Diyarbakır Tekstil İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü
Bu bölümde Projenizin Uygulama aşamasında yapmanız gerekenlere ilişkin açıklamaları barındıran rehberler, ihtiyacınız olan belgeler ve şablonlar ile KAYS Kullanım Kılavuz ve videolarını bulabilirsiniz.

İhale İlanı- Kurum / Firma Unvanı: Diyarbakır Tekstil İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü

Diyarbakır Tekstil İhtisas Organize Sanayi Bölgesinde Sektörel Kümelenmenin Tamamlanması Projesi Kapsamında 5 Adet Tekstil Fabrikası Taşınmazının Açık Artırma ile Kiralama İhalesi sonuçlandırmayı planlamaktadır.

Konu: Taşınmazın Açık Artırma ile Kiralama İhale İlanı

İdare: Diyarbakır Tekstil İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü

Dosya teslimi için son tarih ve saati: 29 Kasım 2022, Salı günü Saat:17:00

İhale tarih ve saati: 02 Aralık 2022, Cuma günü Saat:14:00

 

Organize Sanayi Bölgemiz yetki ve tasarrufunda bulunan Diyarbakır İli Yenişehir İlçesi Dökmetaş Mahallesi, Diyarbakır Tekstil İhtisas OSB 2211 ada 2 nolu parsel üzerinde her biri 1.500 m²’lik kapalı alana sahip bitişik nizamlı olan A,B,C,D,E blokları olarak adlandırılan 5 adet Hazır Tekstil Fabrika Binasının 5 yıl süreyle kiraya verilmesi işinin ekli belirtilen teknik ve kiralama şartnamesine göre; 4562 Sayılı Organize Sanayi Bölgeleri Kanunu ve ilgili yönetmeliklere uygun Açık Artırma ile ihaleye çıkarılmıştır.


İhaleye katılım koşulları, isteklilerde aranacak teknik ve mali bilgileri de içeren İhale Dosyası Diyarbakır Tekstil İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü adresinden ve www.dtiosb.org internet adreslerinden temin edilebilir. Gerekli ek bilgi ya da açıklamalar; www.dtiosb.org yayınlanacaktır.

 

İsteklilerin, ihaleye katılmaya yeterli olup olmadıklarının tespiti için ekte belirtilen tüm evrakları 29.11.2022 tarihi saat 17.00’ye kadar Diyarbakır Tekstil İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü adresine vermeleri gerekmektedir. Kargo ile teslimler 29.11.2022 tarihi saat 17.00’ye kadar kabul edilecektir. Kargodan kaynaklı gecikmelerden Diyarbakır Tekstil İhtisas Organize Sanayi Bölgesi mesul olmayacaktır.

 

Diyarbakır Tekstil İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü Adresi:

 

Dosya Teslim Adresi: Selahattin Eyyubi Mahallesi Şanlıurfa yolu 1.km Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü Hizmet Binası Kat:2 Bağlar/DİYARBAKIR 0412 238 30 38

 

İhalenin Gerçekleştirileceği Adres: 02.12.2022 tarihinde, saat 14:00’da ve Karacadağ Kalkınma Ajansı, Fırat Mah. Urfa Bulvarı No:142 Kayapınar/DİYARBAKIR adresinde yapılacak oturumda açılacaktır.

 

İhale Dosyası için tıklayınız.