Mali Destek Programları ‘bilgilendirme ’toplantıları Başlıyor!

1 Kasım 2013 Cuma 17:42
  • Mali Destek Programları ‘bilgilendirme ’toplantıları Başlıyor!

Önceki yıllarda uyguladığı programlar çerçevesinde 382 projeye 60,2 milyon TL hibe desteği sağlayan Karacadağ Kalkınma Ajansı, 2014 yılında 20 milyon TL hibe desteği vermek için proje teklif çağrısına çıktı.

Bu kapsamda Ajansımız, 2014 Yılı Mali Destek Programlarından olabildiğince geniş bir kitlenin eş zamanlı olarak aynı düzeyde bilgi sahibi olmasını sağlamak amacıyla, Diyarbakır ve Şanlıurfa’daki tüm ilçe merkezlerinde toplantılar yapacak. Bilgilendirme toplantılarında, teklif çağrısının temel amaçları ve öncelikleri, mali destek miktarları ve eş finansman oranları, uygunluk kriterleri ve başvuru koşulları, teklif çağrısının yöntemi ve süresi... gibi konular hakkında bilgi verilecek ve potansiyel başvuru sahiplerinin soruları cevaplandırılacak. Bilgilendirme toplantıları sırasında, teklif çağrısına yönelik başvuru rehberi ve ekleri ile broşür... vb. tanıtıcı materyallerin dağıtımı da gerçekleştirilecektir.

Bilgilendirme Toplantı Tarihleri İçin Lütfen Tıklayınız

Proje Hazırlama Eğitimleri Başlıyor!

Öte yandan Ajansımız proje kültürünün gelişmesi amacıyla gerçekleştirdiği proje hazırlama eğitimlerine (PCM) başlıyor.Diyarbakır ve Şanlıurfa’da verilecek eğitimlere isteyen herkes katılabilecek. İki günlük eğitimler ücretsiz olacak. Diyarbakır’daki eğitimler Ajansımız Hizmet Binası’nda ve Şanlıurfa’daki eğitimler ise Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Binası’nda gerçekleştirilecek.

Proje Hazırlama Eğitim Tarihleri İçin Lütfen Tıklayınız