Ajansımız İzmir Enternasyonal Fuarı'nda

25 Ağustos 2014 Pazartesi 14:24
  • Ajansımız İzmir Enternasyonal Fuarı'nda

Karacadağ Kalkınma Ajansı, Diyarbakır’ın bu yıl "Onur Konuğu” olarak katıldığı İzmir Enternasyonal Fuarı'nda stant açacak.

29 Ağustos-7 Eylül 2014 tarihleri arasında düzenlenecek, dünyanın en köklü uluslararası genel ticaret fuarlarından biri olan İzmir Enternasyonal Fuarı için geri sayım başladı. Fuarda Diyarbakır’daki kurum ve kuruluşlar ile çok sayıda özel işletme 1.000 m2'lik alanda yer alacak. 

UNESCO Dünya Kültür Mirası Adayı Tarihi Surlar teması kullanılarak 10 gün boyunca Diyarbakır’ın tüm değerlerinin tanıtılacağı alanda Karacadağ Kalkınma Ajansı, Diyarbakır Yatırım Destek Ofisi uzmanları aracılığıyla yerli ve yabancı ziyaretçilere Diyarbakır’ın tarihi ve kültürel mirası ile doğal güzelliklerini tanıtıp Diyarbakır’a davet edecek. Ajans uzmanları, aynı zamanda, standı ziyaret edecek yatırımcılara da Diyarbakır’ın yatırım fırsatları ile yeni teşvik sistemi hakkında bilgilendirme çalışmalarında bulunacak. Stantta Diyarbakır’ı tanıtıcı özel kesim “Diyarbakır Surları” broşürü, Diyarbakır’ı simgeleyen anahtarlık başta olmak üzere hediyelik eşyalar, “Diyarbakır Taş, Sur ve Sır” CD’si, “Teşvik Sistemi” tanıtım broşürü dağıtılacak.