Ajans Yönetim Kurulu Şanlıurfa'da Toplandı!

10 Mart 2015 Salı 17:06
  • Ajans Yönetim Kurulu Şanlıurfa'da Toplandı!
  • Ajans Yönetim Kurulu Şanlıurfa'da Toplandı!
  • Ajans Yönetim Kurulu Şanlıurfa'da Toplandı!

Karacadağ Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Toplantısı, Diyarbakır Valisi Sayın Hüseyin AKSOY başkanlığında, Şanlıurfa Valisi Sayın İzzettin KÜÇÜK, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı E. Sabri ERTEKİN ve Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet SAYAR'ın katılımıyla Şanlıurfa'da yapıldı.

Toplantıya Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi adına Yerel Ekonomiyi Güçlendirme Dairesi Başkanı Necati PİRİNÇCİOĞLU ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ahmet KAYTAN katıldı. Toplantıda; Şubat 2015 döneminde gerçekleştirilen faaliyetler ile devam eden proje uygulamalarının ilerleme durumları ele alındı.

Önceki Dönemlerde Başlatılan Programlar Devam Ediyor!

Toplantı ile ilgili olarak Ajans Yönetim Kurulu Başkanlığınca şu açıklama yapıldı: "Ajansımız tarafından uygulanan 2013 yılı Sanayi ve Turizm Altyapısı Mali Destek Programları kapsamında desteklenen projeler ile 2014 yılı KOBİ, Sanayi Altyapısı ve Yenilenebilir Enerji Mali Destek Programları kapsamında destek verilen projelerin uygulaması devam ediyor."

Toplantıda; Ajansımız tarafından uygulanmakta olan 2013 yılı Turizm Altyapısı Mali Destek Programı (11 proje), 2013 yılı Sanayi Altyapısı Mali Destek Programı (11 proje), 2014 yılı KOBİ Mali Destek Programı (47 proje), 2014 yılı Sanayi Altyapısı Mali Destek Programı (13 proje), 2014 yılı Yenilenebilir Enerji Mali Destek Programı (7 proje), 2014 yılı Doğrudan Faaliyet Mali Destek Programı (17 faaliyet) ve 2014 yılı Teknik Destek Programı (24 teknik destek) kapsamında destek sözleşmesi imzalanarak uygulaması devam eden proje ve faaliyetlerin uygulama ve ilerleme durumları gözden geçirildi.

2014 Yılı Faaliyetleri Ele Alındı!

Ajansımız 5449 Sayılı Kalkınma Ajanslarının Kuruluşu, Koordinasyonu ve Görevleri Hakkında Kanun doğrultusunda hazırlanan 2014 Yılı Çalışma Programı'nda öngörülen ve Bölge kalkınmasına katkı sağlayan bir çok faaliyet gerçekleştirmiştir. Toplantıda, Ajans birimlerinin 2014 yılı içerisinde gerçekleştirdiği faaliyetler ile bütçe uygulama sonuçları hakkında Yönetim Kurulu'na bilgi verildi.