Diyarbakır’ın Zengin Turizm İnternet İçeriği İçin İş Birliği Toplantısı

26 Temmuz 2019 Cuma 10:14
  • Diyarbakır’ın Zengin Turizm İnternet İçeriği İçin İş Birliği Toplantısı

Ajansımız bünyesinde TRC2 Diyarbakır-Şanlıurfa Bölgesi Bölge Planı Koordinasyon ve İzleme Komisyonları kapsamında oluşturulan “Diyarbakır Kültürel Miras, Turizm ve İmaj Komisyonu” Diyarbakır’ın özellikle internet ortamında zengin içeriğe sahip olması amacıyla toplandı.

Toplantıya Ajansımız uzmanlarının yanı sıra Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası, Dicle Üniversitesi, Diyarbakır Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü ile TÜRSAB temsilcileri katıldı. Toplantıda özellikle GAP İdaresi’nin Bölge turizminin canlanması amacıyla oluşturduğu Mezopotamya Travel Web Portalında Diyarbakır ile ilgili içeriğin hazırlanacak film, fotoğraf ve görsel çalışmalarla zenginleşmesine yönelik kararlar alındı. Alınan kararlar doğrultusunda gerçekleştirilecek projeler bir aylık dönem sonunda GAP İdaresi’ne sunulacak.

 

Diyarbakır’ın Zengin Turizm İnternet İçeriği İçin İş Birliği ToplantısıDiyarbakır’ın Zengin Turizm İnternet İçeriği İçin İş Birliği Toplantısı