Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Diyarbakır İli 2019 Yılı Üçüncü Yerel Koordinasyon Toplantısı Gerçekleştirildi

24 Temmuz 2019 Çarşamba 10:52
  • Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Diyarbakır İli 2019 Yılı Üçüncü Yerel Koordinasyon Toplantısı Gerçekleştirildi

Bölge ve il düzeyinde geniş bir ağı yöneten Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın taşra teşkilatı, bağlı, ilgili ve ilişkili kuruluşlar arasındaki iş birliğini güçlendirmek adına gerçekleştirilen koordinasyon toplantısının üçüncüsü Ajansımızda düzenlendi.

Toplantıya Genel Sekreterimiz Dr. Hasan Maral’ın yanı sıra Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Hayrettin Bahçivancı, GAP BKİ Genel Koordinatörü Mustafa Sevgili, TSE Diyarbakır Temsilcisi Ümit Sevim, KOSGEB Uzmanı Mehmet Can Polat, Diyarbakır OSB Müdürü Mehmet Özel ile Diyarbakır Tekstil İhtisas OSB Müdürü Sami Erkiz katıldı. Toplantıda kalkınma ajansları ve KOSGEB destekleri, teşvik uygulamalarından faydalanmış ve faaliyete geçmiş olan işletmelerin son durumu, desteklerin olası etkileri, düzeltilmesi gereken hususlar ile alınması gereken tedbirler görüşüldü.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Diyarbakır İli 2019 Yılı Üçüncü Yerel Koordinasyon Toplantısı GerçekleştirildiSanayi ve Teknoloji Bakanlığı Diyarbakır İli 2019 Yılı Üçüncü Yerel Koordinasyon Toplantısı Gerçekleştirildi