Sanayi ve Teknoloji Bakanlığından Ülkemizin 2023 Hedefleri İçin “ Teknoloji Odaklı Sanayi Hamlesi ”

18 Kasım 2019 Pazartesi 18:21
  • Sanayi ve Teknoloji Bakanlığından Ülkemizin 2023 Hedefleri İçin “ Teknoloji Odaklı Sanayi Hamlesi ”

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından ülkemizin 2023 Hedeflerine ulaşılması amacıyla hazırlanan Teknoloji Odaklı Sanayi Hamlesi Programına başvurular 6 Aralık 2019’da bitiyor.

Dijitalleşen dünyada, pazar değil, yüksek teknoloji ve katma değer üreten öncü Türkiye için Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, paydaşların katkılarıyla Milli Teknoloji Güçlü Sanayi vizyonunu gerçekleştirmede yol haritası niteliğindeki 2023 Sanayi ve Teknoloji Stratejisi’ni hazırladı. Bu stratejinin 5 ana bileşeninden biri olan Teknoloji Odaklı Sanayi Hamlesi kapsamında 300’ün üstünde ürünün yerli üretimi yapılarak yılda yaklaşık 30 Milyar doların yurt dışına çıkması önlenecek.


Programın içeri ve detaylı Bilgi İçin: www.hamle.gov.tr

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığından Ülkemizin 2023 Hedefleri İçin “ Teknoloji Odaklı Sanayi Hamlesi ”Sanayi ve Teknoloji Bakanlığından Ülkemizin 2023 Hedefleri İçin “ Teknoloji Odaklı Sanayi Hamlesi ”Sanayi ve Teknoloji Bakanlığından Ülkemizin 2023 Hedefleri İçin “ Teknoloji Odaklı Sanayi Hamlesi ”Sanayi ve Teknoloji Bakanlığından Ülkemizin 2023 Hedefleri İçin “ Teknoloji Odaklı Sanayi Hamlesi ”