GAP BAN Melek Yatırım Ağı, Dünya Melek Yatırım Forumunda Tanıtıldı

19 Şubat 2020 Çarşamba 10:32
  • GAP BAN Melek Yatırım Ağı, Dünya Melek Yatırım Forumunda Tanıtıldı

Ajansımız, GAP BAN Melek Yatırım Ağını küresel erken aşama yatırım ve sermaye piyasalarının “Davos”u olarak kabul edilen Dünya Melek Yatırım Forumu’nda (World Business Angels Investment Forum-WBAF) tanıtıldı.


Ajansımız, GAP BAN Melek Yatırım Ağını küresel erken aşama yatırım ve sermaye piyasalarının “Davos”u olarak kabul edilen Dünya Melek Yatırım Forumu’nda  (World Business Angels Investment Forum-WBAF) tanıtıyor. 500 milyar dolarlık fonu yöneten melek yatırımcıları İstanbul’da buluşturan forumda GAP BAN Melek Yatırım Ağının tanıtımı amacıyla stant açıldı. Ajansımız Genel Sekreteri Dr. Hasan Maral’ın yanı sıra Ajansımız uzmanları GAP BAN Melek Yatırım Ağının ulusal ve uluslararası yatırımcılara tanıtımını gerçekleştirdi.

WBAF açılış töreninde konuşan TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Lütfi Elvan, melek yatırım ve girişim sermayesi hacminin şu anda yeterli büyüklükte olmamasına rağmen bu alanlarda yüzde 66 büyüme sağladıklarını ve 2019’da 102 milyon dolara ulaştıklarını belirterek, “Türkiye ise 141 melek yatırımcı ile melek yatırım sıralamasında Avrupa’da 4’üncü sırada yer alıyor” dedi. Türkiye’de şu anda 67 teknopark olduğunu ve 56 bin firmanın bu teknoparklarda faaliyet gösterdiğini kaydeden Elvan, bu şirketlere yönelik vergi istisnası ve teşvik konusunda sağlanan kolaylıklara değindi.
GAP BAN Melek Yatırım Ağı, Dünya Melek Yatırım Forumunda TanıtıldıGAP BAN Melek Yatırım Ağı, Dünya Melek Yatırım Forumunda TanıtıldıGAP BAN Melek Yatırım Ağı, Dünya Melek Yatırım Forumunda TanıtıldıGAP BAN Melek Yatırım Ağı, Dünya Melek Yatırım Forumunda TanıtıldıGAP BAN Melek Yatırım Ağı, Dünya Melek Yatırım Forumunda TanıtıldıGAP BAN Melek Yatırım Ağı, Dünya Melek Yatırım Forumunda Tanıtıldı