Şanlıurfalı Mobilyacıların Sorunlarına ‘Neşter Vurulacak’

20 Ocak 2023 Cuma 11:33
  • Şanlıurfalı Mobilyacıların Sorunlarına ‘Neşter Vurulacak’

Şanlıurfa Mobilya üreticilerinin sorunları Stratejik İmalat Sektörlerinde Rekabetçiliğin Artırılması Sonuç Odaklı Programı kapsamında Ajansımız ile ŞUTSO işbirliğiyle düzenlenen çalıştayda ele alındı.

ŞUTSO Hizmet Binası’nda düzenlenen çalıştaya ŞUTSO Başkanı Mehmet Yetim, Şanlıurfa Esnaf Ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Şefik Bakay ile Şanlıurfa’da faaliyet gösteren 25 mobilya üreticisi katıldı.Türkiye Ağaç İşleri Esnaf ve Sanatkârları Federasyonu Genel İhracat Danışmanı H. İbrahim Kaynak’ın Dijital Pazarlama ve Yurtdışına Açılma konulu sunum gerçekleştirdiği çalıştayda üreticiler, imalat ve pazarlama süreçlerinde yaşadıkları sorunları ve çözüm önerilerini dile getirdiler. Çalıştayda hazırlanan raporlar, önümüzdeki dönemde sektöre ilişkin düzenleme için önemli katkılar sağlayacak.
Şanlıurfalı Mobilyacıların Sorunlarına ‘Neşter Vurulacak’Şanlıurfalı Mobilyacıların Sorunlarına ‘Neşter Vurulacak’Şanlıurfalı Mobilyacıların Sorunlarına ‘Neşter Vurulacak’Şanlıurfalı Mobilyacıların Sorunlarına ‘Neşter Vurulacak’Şanlıurfalı Mobilyacıların Sorunlarına ‘Neşter Vurulacak’Şanlıurfalı Mobilyacıların Sorunlarına ‘Neşter Vurulacak’Şanlıurfalı Mobilyacıların Sorunlarına ‘Neşter Vurulacak’Şanlıurfalı Mobilyacıların Sorunlarına ‘Neşter Vurulacak’Şanlıurfalı Mobilyacıların Sorunlarına ‘Neşter Vurulacak’