Göç, Issızlık, Istıhdam ve Sosyal Uyum Çalıştayı

24 Ağustos 2010 Salı 17:10
  • Göç, Issızlık, Istıhdam ve Sosyal Uyum Çalıştayı
  • Göç, Issızlık, Istıhdam ve Sosyal Uyum Çalıştayı
  • Göç, Issızlık, Istıhdam ve Sosyal Uyum Çalıştayı
  • Göç, Issızlık, Istıhdam ve Sosyal Uyum Çalıştayı

2010 Yili Ön Bölgesel Çalisma Plani hazirlik çalismalari kapsaminda organize edilen Göç, Issizlik, Istihdam ve Sosyal Uyum Çalistayi 21 Ocak Persembe günü saat 14.00’de Diyarbakir Sanliurfa Kalkinma Ajansi hizmet binasinda, 22 Ocak Cuma günü saat 10.00’da ise Sanliurfa Ticaret ve Sanayi Odasinda gerçeklestirildi.

Baskanligini Türkiye Is Kurumu Diyarbakir il Müdürlügü Sube Müdürü Erhan YÜKSEKOL’un yaptigi Diyarbakir’daki çalistaya ayrica Il Planlama Müdürü M.Sait ÖZELÇI, Diyarbakir Büyüksehir Belediyesi (DBB) Sosyal Hizmetler Daire Baskani Muazzez ONUK ÖZDEN, DBB Sosyal Politikalar Koordinatörü Çavlan ERENGEZGIN ile Diyarbakir Ticaret ve Sanayi Odasi, Il Sosyal Hizmetler Müdürlügü, Türkiye Istatistik Kurumu ve KOSGEB’den temsilciler katildi.

 Baskanligini Sanliurfa Ticaret ve Sanayi Odasi Baskan. V. Osman BAYSAL’in yaptigi Sanliurfa’daki çalistaya ise Il Sosyal Hizmetler Müdürü Yücel ALPASLAN, GAP OTÜTDER Baskani Müslüm ÇOSKUN ile Türkiye Is Kurumu Sanliurfa Il Müdürlügü, Sanliurfa Ticaret ve Sanayi Odasi, Sanliurfa Ticaret Borsasi, Harran Üniversitesi, Halfeti Belediyesi ve KOSGEB’den temsilciler katildi.

           Ajans uzman personeli Emine ARSLAN’in Diyarbakir-Sanliurfa Kalkinma Ajansi’ni tanitan sunumu ile baslayan çalistayda Ajans uzman personeli Aysegül ÖZBEK de Göç, Issizlik, Istihdam ve Sosyal Uyum basliklarina iliskin mevcut durum raporunu sundu. Ardindan SWOT ( GZFT ) analizi hakkinda katilimcilara kisa bir bilgi verildikten sonra tüm çalistay üyelerinin katilimiyla SWOT analizi gerçeklestirildi.