Kastamonu Hediyelik Eşya Yarışması

18 Eylül 2018 Salı 17:29
  • Kastamonu Hediyelik Eşya Yarışması

KUZKA ve Kastamonu El Sanatları Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından ulusal düzeyde “Kastamonu Hediyelik Eşya Yarışması” düzenlenmektedir.

Katılımın ücretsiz olduğu yarışma herkese açıktır. Yarışma için başvurular 3 Ağustos 2018 tarihinden itibaren başlayacak olup 14 Eylül 2018 Cuma günü mesai bitiminde son bulacaktır. Yarışmaya hediyelik eşya olarak tasarlanmış ürünün son halinin (prototip) gönderilmesi gerekmektedir. Kastamonu Hediyelik Eşya Yarışması, Kastamonu’nun imajını özgün bir şekilde anlatan, soyut ve/veya somut kültürünü yansıtan ve ağaç ürünlerinden (masif, suntalam, mdf vb.)  yapılmış yeni turistik hediyelik eşyaların üretilmesi için düzenlenmiştir. Gönderilecek ürünlerin tasarımlarının özgün ve seri üretime uygun olması seçilme kriterlerinden bazılarıdır.

Dereceye giren ürünler için Birincilik Ödülü 4.500 TL, İkincilik Ödülü 3.000 TL, Üçüncülük Ödülü 2.000 TL ve Mansiyon ve Jüri Özel Ödülleri ise 1.000’er TL olarak belirlenmiştir. Ödül kazanan yarışmacılara, ödülleri 3 Ekim 2018 tarihinde 8. Kastamonu Ahşap Fuarı’nın açılış töreninde takdim edilecektir.

Yarışma Şartları ve Başvuru Formu'na www.kastamonuahsapfuari.gov.tr adresinden de ulaşılabilmektedir

Kastamonu Hediyelik Eşya Yarışması
Duyurular
Duyurular