FİNDES Programı Sonuçları Açıklandı!

12 Ocak 2023 Perşembe 17:28
  • FİNDES Programı Sonuçları Açıklandı!

Ajansımız tarafından 19 Ağustos 2022 tarihinde ilan edilen ve KAYS üzerinden başvuruları 10 Kasım 2022 tarihinde sona eren 2022 Yılı Stratejik Sektörlere Finansman Desteği (FİNDES) Programına sunulan projelerin değerlendirme süreci tamamlanmıştır.

TRC2 Bölgesinde (Diyarbakır- Şanlıurfa) tekstil-hazır giyim, ayakkabı, gıda, mobilya imalatı sektörlerindeki işletmelerin ve konaklama tesislerinin ulusal ve uluslararası standartlara ulaşmalarının sağlanması ve bu yolla ekonomik büyümenin hızlanması amacıyla yürütülen Stratejik Sektörlere Finansman Desteği programına 103 proje teklifi sunulmuştur. Değerlendirme sonucunda 85 (seksen beş) proje eşik değer olan 65 (altmış beş) ve üstü puan alarak başarılı olmuş ve asil listede yer alarak destek almaya hak kazanmıştır.

AJANSIMIZLA SÖZLEŞME İMZALAYACAK BAŞVURU SAHİPLERİNİN DİKKATİNE!


Destek almaya hak kazanan başvuru sahiplerinin herhangi bir yazılı tebligat beklemeksizin 02/02/2023 tarihi, saat 18.00’e kadar aşağıda Sözleşme Öncesi Bilgi Notu bölümünde yer alan belgeleri matbu olarak Ajansımıza teslim etmeleri gerekmektedir.


Sözleşme davetleri, aşağıda yer alan belgelerin Ajansımıza sunulmasını müteakip gönderilecektir. Matbu belgelerin gerçeğe aykırı veya Kalkınma Ajansları Yönetim Sistemi’nde (KAYS) yer alan bilgi ve belgelerden farklı olması ya da belgelerin belirtilen son teslim tarihine kadar sunulmaması durumlarında başvuru sahibi sözleşme imzalama hakkını kaybedecektir.


Sözleşme imzalamaya gelmeden önce aşağıda bağlantısı verilen bilgi notunun incelenmesi ve ekinde belirtilen evrakların yukarıda belirtilen süre içerisinde Ajansımıza teslim edilmesi gerekmektedir.


Asil Proje Teklifleri Listesi için tıklayınız.

Elenen Proje Teklifleri Listesi için tıklayınız.

Sözleşme Öncesi Bilgi Notu için tıklayınız.

Mali Kimlik Formu için tıklayınız.

Kimlik Beyan Formu için tıklayınız.

Mevduat Rehin Sözleşmesi için tıklayınız.

Findes Programı Sonuçları Açıklandı!
Duyurular
Duyurular