SOGEP Ön Başvuru Bilgilendirme Toplantısı

11 Şubat 2021 Perşembe 14:03
  • SOGEP Ön Başvuru Bilgilendirme Toplantısı

Ajansımız çeşitli destek mekanizmaları ile bölgemizde kalkınmanın yerelden gerçekleştirilmesine yönelik çalışmalara destek sağlamaktadır. Bu kapsamda Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından finanse edilen Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programı (SOGEP) yerelde Ajansımız tarafından koordine edilmektedir.

2021 yılı için bu programa başvuru süreci iki aşamalı olarak yürütülecektir. İlk aşamada 26 Şubat 2021 tarihine kadar ön başvurular/proje fikirleri https://fikir.karacadag.gov.tr/ üzerinden alınacak ve proje havuzu oluşturulacaktır. Daha sonra uygun bulunan proje fikirlerinin geliştirilmesi ve nihai başvuruların alınması Ajans koordinasyonunda gerçekleştirilecektir.

Program ve sisteme ilişkin detayları anlatmak amacıyla bilgilendirme toplantısı, 16 Şubat 2021 tarihi saat 14:00’da online olarak (Microsoft Teams üzerinden) canlı bağlantı ile gerçekleştirilecektir.

Online bilgilendirme toplantısına aşağıdaki bağlantıyı kullanarak formu doldurup " gönder" seçeneğine tıklayınız, sonrasında karşınıza gelecek olan toplantıya katılım linki ile etkinliğe katılım sağlayabilirsiniz.

Formu doldurmak için tıklayınız. (Bağlantı 16 Şubat 2021 saat: 13:30 itibariyle aktif hale gelecektir.)

Not: Bilgisayarınıza uygulama yüklemeden toplantıya katılabilirsiniz. Bunun için görseldeki yönergeyi takip edebilirsiniz. (Mobil cihazlardan bağlanmak için Microsoft Teams uygulamasının aygıta yüklü olması gerekmektedir.)

Kurumunuz proje birimlerinde görevli kişilerin bilgilendirme toplantısına katılması hususunu bilgilerinize arz/rica ederim.


SOGEP Ön Başvuru Bilgilendirme Toplantısı
Sogep Ön Başvuru Bilgilendirme Toplantısı
Duyurular
Duyurular