Fizibilite Desteği Programı Bilgilendirme Toplantısı

19 Ağustos 2020 Çarşamba 17:00
  • Fizibilite Desteği Programı Bilgilendirme Toplantısı

Karacadağ Kalkınma Ajansının TRC2 (Diyarbakır-Şanlıurfa) Bölgesinin sürdürülebilir kalkınması ve rekabet gücü açısından önemli fırsatlardan yararlanılması, yatırım ortamına yönelik tehdit ve risklerin önlenmesi, bölgenin yenilik ve girişimcilik kapasitesinin geliştirilmesine yönelik yatırım projelerinin yönlendirilmesi amacıyla çıkmış olduğu 2020 Yılı Fizibilite Desteği Programı bilgilendirme toplantısı, 21 Ağustos 2020 tarihi saat 14:00’da online olarak (Microsoft Teams üzerinden) canlı bağlantı ile gerçekleştirilecektir.

Online bilgilendirme toplantısına aşağıdaki bağlantıyı kullanarak formu doldurup " gönder" seçeneğine tıklayınız, sonrasında karşınıza gelecek olan toplantıya katılım linki ile etkinliğe katılım sağlayabilirsiniz.    (Bağlantı 21 Ağustos 2020 saat: 13:30 itibariyle aktif hale gelecektir.)


Not: Bilgisayarınıza uygulama yüklemeden toplantıya katılabilirsiniz. Bunun için görseldeki yönergeyi takip edebilirsiniz. (Mobil cihazlardan bağlanmak için Microsoft Teams uygulamasının aygıta yüklü olması gerekmektedir.)


Formu doldurmak için tıklayınız.
Fizibilite Desteği Programı Bilgilendirme Toplantısı
Duyurular
Duyurular