Sözlü Yarışma Sınavına ( Mülakat ) Çağrı

15 Ocak 2021 Cuma 20:00

Karacadağ Kalkınma Ajansında istihdam edilecek 1 (bir) İç Denetçi ve 6 (altı) Uzman Personel alımı amacıyla yapılan sınav ilanı çerçevesinde 08.12.2020 günü başlayan başvuru süreci 15.12.2020 tarihinde tamamlanmıştır. Son başvuru tarihine kadar toplam 147 aday başvuruda bulunmuştur. Ajansımıza ulaşan başvuru belgeleri üzerinde Ajans Genel Sekreterliğince oluşturulan Değerlendirme Komisyonu marifetiyle, Kalkınma Ajansları Personel Yönetmeliği ve ilan metninde belirtilen puanlama kriterleri doğrultusunda (KPSS Puanı, YDS Puanı, iş deneyimleri ve ilanda belirtilen tercih sebepleri) değerlendirme yapılmıştır. Yapılan değerlendirme sonucunda sözlü yarışma sınavına katılmaya hak kazanan adayların listesi belirlenerek 18.12.2020 tarihinde ilan edilmiştir.

  1. Sözlü Yarışma Sınavı, 25 Ocak 2021 tarihinde Fırat Mah. Urfa Bulvarı No:142 Kayapınar/ DİYARBAKIR adresinde bulunan Karacadağ Kalkınma Ajansı Hizmet Binası’nda yapılacaktır.
  2. Sözlü Yarışma Sınavına (mülakat) girmeye hak kazanan adaylar, 25 Ocak 2021 tarihinde saat 08.30’da nüfus cüzdanı, sürücü kimlik belgesi veya pasaport gibi fotoğraflı ve onaylı bir kimlik belgesi ile online başvuru esnasında sisteme yüklenen belgelerin asılları veya onaylı örnekleri ile sınav yerinde hazır bulunmalıdır. Bu belgeleri ibraz etmeyen adaylar sınava alınmayacaktır.
  3. Adaylar, isimlerinin yer aldığı listedeki sıra numarasına göre sözlü yarışma sınavına (mülakata) alınacaktır. Sınav, saat 08.30’da başlayacak ve zorunlu aralar (ihtiyaç, yemek… vb) dışında kesintisiz olarak listede yer alan tüm adayların sınavı (mülakatı) tamamlanıncaya kadar devam edecektir.
  4. Mülakatlar Pazartesi gününe denk geldiğinden kısıtlamaların bulunduğu hafta sonu yola çıkacakların bu ilan metni ve isimlerinin yer aldığı mülakat listesini görevlilere ibrazı halinde kısıtlamadan muaf tutulabileceklerdir.

Sınava (mülakat) katılacak tüm adaylara şimdiden başarılar diliyor, tereddüt edilen konularda Ajansımıza ait aşağıda belirtilen telefon ve faks numaraları ile e-postadan bize ulaşılması halinde yardımcı olmaktan memnuniyet duyacağımızı belirtmek istiyoruz.

Sınav için Ajansımıza başvuruda bulunan bütün adaylara çok teşekkür eder, başarılar dileriz.

İlgililere saygıyla duyurulur. 15.01.2021

AJANS GENEL SEKRETERLİĞİ


Ayrıntılı Bilgi İçin;

Mustafa AVCI – İnsan Kaynakları Görevlisi

Tel: (0412) 237 12 16-17

Faks: (0412) 237 12 14

E-posta: mavci@karacadag.gov.tr

25 OCAK 2021 TARİHİNDE SINAVA GİRECEK ADAYLARIN LİSTESİ için tıklayınız.

Sözlü Yarışma Sınavına ( Mülakat ) Çağrı
Duyurular
Duyurular